Vad skönt det är

Tänk vad skönt det är med manikyr och lite hårklippning. Så fort L tar fram saxen så springer jag och lägger mig på köksgolvet. Där ligger jag nästan helt still när jag blir klippt, ja förutom svansen förståss för den viftar jag på hela tiden.

När L var och lyssnade på Thåström tillbringade jag ett skönt dygn hos Solveig och Ingemar. Från dom fick vi låna ett hundpussel det är riktigt roligt när jag hitta godbitarna som är gömda under träklossarna. Till en början brukar det gå riktigt bra men till slut så luktar allting gott och då blir det svårare.

I påskas åkte vi och hälsade på hos L´s gammla moster som bor i Ljungby. Det är alltid lika roligt att få se sig om och lukta på lite nya marker.

 

Många kramar från oss

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matte » Och ett till......:  ”Vilket vackert kort! Men kan det bli annat med en sådan skönhet som modell :) Nu..”

  • Mella » Vad skönt det är:  ”Jo, visst har jag det riktigt bra hos L. men ibland så saknar jag er otroligt my..”

  • Matte » Vad skönt det är:  ”Hej vårt älskade lilla yrväder! Det är alltid lika kul att läsa dina inlägg här ..”

  • Lasse » Skridskotur på Hemfjärden:  ”Hejsan Jo, riktigt fina isar var det, men det var sista helgen som det var åkbar..”

  • Smågodis » Skridskotur på Hemfjärden:  ”Tjena Lasse! Ser ut att vara fin is för att skrinna. Lite sugen blir man! Vi får..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-