Dåligt med inlägg här...

Sedan jag skrev något sist har vi säga att det har varit fullt upp. Vi hade några riktigt bra dagar i Fjällen (Ljungdalen). Snödjupet var nästan 80 cm att få springa där var riktigt skoj. på dom ställen som det var lössnö var det extra roligt att få dyka ner i snön. En dag åkte vi skoter, det var riktigt roligt att sitt på släden. Dom två andra dagarna åkte L slalom på eftermiddagarna, man kan lungt säga att hans åkning såg lite kantig ut. Här passade vi även på att grilla korv i en lappkåta. Vi åkte hem tidigt och var väl hemma någon gång på eftermiddagen. När vi kom hem var det en helt underbar vårdag så vi åkte direkt ut till Karlslund och gick en lång promenad. Här passade jag på att premiär bada.....

I Söndags för en  dryg vecka sedan drog vi ut till Rävgången, L åkte långfärsskridskor och jag sprang brevid. Det blev ingen långtur målet var att få fika ute i den strålande solen.

I helgen som gick så röjde vi ut allt skräp i det som ska bli fotostudion, det var skapligt trist jag fick ligga och kolla på när dom sprang fram och tillbaka. Men både på Lördagen och Söndagen så gick vi till naturens hus även den här helgen var det vår i luften.

Nu till helgen tror jag att vi ska åka till Hova och sen blir det nog till att måla studion.

 

Många kramar

Mella

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matte » Och ett till......:  ”Vilket vackert kort! Men kan det bli annat med en sådan skönhet som modell :) Nu..”

  • Mella » Vad skönt det är:  ”Jo, visst har jag det riktigt bra hos L. men ibland så saknar jag er otroligt my..”

  • Matte » Vad skönt det är:  ”Hej vårt älskade lilla yrväder! Det är alltid lika kul att läsa dina inlägg här ..”

  • Lasse » Skridskotur på Hemfjärden:  ”Hejsan Jo, riktigt fina isar var det, men det var sista helgen som det var åkbar..”

  • Smågodis » Skridskotur på Hemfjärden:  ”Tjena Lasse! Ser ut att vara fin is för att skrinna. Lite sugen blir man! Vi får..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-